O siteu
INFO

Sadržaj, dizajn i kôd: Danijel Turina
OS: Ubuntu 12.04 (precise)
VM host: Intel Xeon CPU E5620 @ 2.40GHz
CMS: Typo3
Programski jezik: PHP 5
Količina podataka u bazi: 252 MB
na disku: 1.9 GB
Opterećenje CPU: 8%

Dizajn sajta je promjenjiv; tema sajta se automatski mijenja ovisno o godišnjem dobu i dobu dana.

Desni stupac je pokretan. Klik na nazubljeni gornji lijevi kut stupca mijenja njegovo stanje.

Sajt koristi cookyje za identifikaciju korisničkog sessiona. Identifikacija korisnika služi za pamćenje postavki sučelja između učitavanja stranica, ne za reklame i spam.

Sajt je dizajniran za min. 800x600 rezoluciju u 24-bitnoj boji; optimalna rezolucija je 1024x768. Najbolje izgleda u Chromeu, u kojem ga ja gledam pa odmah vidim ako se nešto raspalo; razni browseri imaju različite "tikove" zbog kojih neke stvari ne rade dobro, npr. Firefox ima agresivni caching zbog kojeg se teme ne promijene glatko nego zaostanu neosvježeni elementi, i neki elementi formi se ne iscrtavaju jednako dobro svugdje. Opera neke stvari krivo interpretira i u njoj ne radi javascript menu.
Fotke optimalno izgledaju na Trinitronu i S-IPS matrici. Na LCD ekranima s TN matricom to nije to.

Hrvatska i engleska verzija sitea bitno se razlikuju.


Materijale koji se nalaze na siteu dopušteno je koristiti za osobnu upotrebu. Za sve druge namjene, primjerice objavljivanje u medijima, potrebno je zatražiti dopuštenje autora.

Copyright © Danijel Turina, All rights reserved.

Elementi tema inspirirani franšizama Star Trek, Star Wars i Gospodar Prstenova predstavljaju fan-art, nisu službeno podržani i ni na koji način povezani s navedenim franšizama, koje su vlasnici autorskih prava nad tim konkretnim elementima.


toggle