Kontakt
INFO


Ako me hoćete kontaktirati pošaljite mi mail na danijel973@gmail.com ili danijel na ovoj domeni. PGP ključ kojim po želji mogu potpisati bilo što i tako potvrditi identitet je ID=D1DECCE7, možete ga skinuti ovdje. Nijedan drugi ključ nije valjan; bilo kakve promjene statusa prvo će biti objavljene ovdje. Ne nasjedajte prijevarama, postoji veliki broj luđaka na netu koji se koriste krađom identiteta.

Ne koristim mail adrese na googlu, yahoou i sličnim serverima, i ako vam se netko predstavi kao ja koristeći takvu adresu, pretpostavite da se radi o najgoroj mogućoj vrsti prijevare i postupite na odgovarajući naćin. Isto važi i za facebook i slične stvari - ne koristim ih, i ukoliko netko kreira account na takvom serveru prezentirajući se kao ja, radi se o prijevari i krađi identiteta.

Tko na takvo nešto nasjedne, sam si je kriv. Uz sve što sam digao online na ovom sajtu, ukoliko netko povjeruje da imam account na facebooku i to unatoč tome što sam na deset mjesta eksplicitno rekao da nemam i ne namjeravam imati, zaslužuje da ga kriminalci i luđaci ismijavaju.

Ukoliko ne možete kreirati novi account na forumu kako bi mi poslali poruku zato što je prijava zabranjena (čest slučaj zbog pokušaja par psihički poremećenih spodoba da pod lažnim identitetom ometaju rasprave na forumu), pošaljite mi mail na gore navedenu adresu. Ako od imena i domene niste u stanju sastaviti adresu, bolje mi se nemojte ni javljati. :)

Mjesta na netu po kojima pišem su usenet (news) grupe. Na usenetu pišem PGP potpisane poruke. Arhiva poruka je ovdje. Arhiva ima validaciju PGP potpisa koja se provodi na mojem serveru s mojim ključem i softverom koji sam ja podesio. Ukoliko kliknete na pojedinačnu poruku, dobit ćete "sirovu" poruku na kojoj sami možete provjeriti PGP potpis ukoliko imate instaliran softver za to. Za praćenje newsa s validacijom PGP potpisa preporučujem Thunderbird news reader s Enigmail modulom i GPG softverom.

Nedavno sam otvorio account na googlu zato što mi je trebao za sinkronizaciju mobitela. Account je danijel973, na njemu postoji PGP potpisani tekst i linkam na njega s danijel.org, pa po tome možete znati da je autentičan.


Ovo je (ne)potpuni popis accounta koje koristim:

Google+

Disqus

Gravatar

dpreview

photosig

Večernji list

Povremeno komentiram i na drugim mjestima ali toliko rijetko i malo da nije vrijedno pojedinačnog spominjanja.

toggle